Jump to content
Neogyn logo

Neogyn magánorvosi rendelő - Nőgyógyászati vizsgálatok, ultrahangdiagnosztika

NeoGyn logó

Kulcsár-Czakó Ildikó

gyógytornász-fizioterapeuta

NeoGyn logó
Bemutatkozó

Legyen szó krónikus bántalmak terápiájáról, egészségmegőrző prevenciós kezelésekről vagy heveny mozgásszervi fájdalom okának feltárásáról gyógytornászként a rendszerszemléletű megközelítéseket támogatom, ezek sikerességét nap mint nap tapasztalom. Ez az ismeret vezetett ahhoz, hogy szakmai pályám korai szakaszától kezdve a konvencionális gyógytornát oszteopát manuális kezelésekkel ötvözzem.

Tanulmányaimat gyógytornász-fizioterapeuta diploma megszerzése után (SE-ETK), belföldön (System biomechanics - Dr. Kovács Gellért) és külföldön London College of Osteopathy - Diploma in OMT végeztem.

Hiszem, hogy a terápia minden esetben aktív együttműködést igényel mind a terapeuta mind pedig a páciens oldaláról. Ezt a munkát támogatva a manuális kezeléseken kívül ergonómiai tanácsadás, korrekciós gyakorlatok, javaslatok az esetleges szokásrendszeri változtatásokra, szükség esetén pedig a társszakmák bevonása is szerves részét képezhetik a terápiának, mindannak érdekében, hogy minél hamarabb elősegítsük a gyógyulási folyamatot.