Jump to content
Neogyn logo

Neogyn magánorvosi rendelő - Nőgyógyászati vizsgálatok, ultrahangdiagnosztika

Komplex ultrahang diagnosztika

a Neogyn rendelőben

már 22.000 Ft / vizsgálat áron
Szakértő ultrahang specialistáink magas szintű tudással és tapasztalattal rendelkeznek a legújabb diagnosztikai eljárások terén. Modern, kimagasló minőségű Philips Afiniti ultrahang berendezésünk segítségével képesek vagyunk a test különböző területein lévő problémák korai felismerésére, azok pontos diagnosztizálására és célzott kezelésére. Ezzel a teljesen fájdalommentes vizsgálattal hozzájárulhatunk egészségi állapotának hosszú távú megőrzéséhez és egy jobb életminőség fenntartásához. Minden ultrahang diagnosztikai kezelésünket a legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal végezzük, hogy a lehető legpontosabb eredményeket nyújthassuk Önnek. Orvosaink az ultrahang vizsgálatot követően szinte azonnal fel tudják állítani a diagnózist és szükség esetén meg tudják osztani Önnel a terápiás lehetőségeket.
Időpontfoglalás

A vizsgálatokat beutaló nélkül végezzük, azonban ha van szakorvosi beutaló, azt érdemes elhozni, mert az ott megfogalmazott kérdések támpontot jelenthetnek.

Kérjük, a vizsgálatokhoz kapcsolódó korábbi vizsgálati eredményeket hozza magával. Valamennyi vizsgálat után írott lelet kerül kiadásra, mely az EESZT-ben is megjelenik.

Vizsgálatokon való megjelenéshez telefonos időpontfoglalás szükséges.

Időpontfoglalás
Hasi és kismedencei ultrahang

Hasi-és kismedencei ultrahang

25.000 Ft / vizsgálat

Alkalmas a hasnyálmirigy, máj, epehólyag, epeutak, lép, vesék, mellékvesék, aorta és hasi nagyerek, húgyhólyag, belső nemi szervek megítélésére hasi panasz esetén vagy akár panaszmentes esetben szűrővizsgálatként. Felvilágosítást ad a szervek méret és szerkezeti eltéréseiről, fejlődési rendellenességeiről, epe és húgyúti kövességről, jó és rosszindulatú térfoglaló elváltozásokról, folyadék gyülemekről, nyirokcsomó megnagyobbodásról, hasi aorta esetleges tágulatáról, hasi parenchymás szervsérülésről.

Fontos: Előkészületet igényel: vizsgálat előtti 6 órában kérjük ne étkezzen. Folyadékból szénsavmentes víz bőséggel fogyasztható, viszont a rágógumi kerülendő! Lehetőség szerint telt húgyhólyaggal érkezzen, hogy a kismedencei szervek statusa is megítélhető legyen.

Erre a vizsgálatra jelentkezem
Nyaki lágyrész- és pajzsmirigy ultrahang

Nyaki lágyrész- és pajzsmirigy ultrahang

22.000 Ft / vizsgálat

Javasolt a vizsgálat, ha csomót tapint a nyakán, növekszik a nyak térfogata, nyelési panaszai vannak, indokolatlan hízás vagy fogyás esetén, ha a labor leleteiben pajzsmirigy működés zavarára utaló értékek vannak, vagy már ismert eltérések kontrolljaként.

Előkészületet nem igényel, csak a nyakláncot kell levenni vizsgálat előtt.

Erre a vizsgálatra jelentkezem
Emlő és hónaljárok ultrahang vizsgálata

Emlő és hónaljárok ultrahang vizsgálata

25.000 Ft / vizsgálat

35 éves kor alatt első vizsgálatként ajánlott fájdalom, emlőben és környékén tapintható csomó vagy egyéb elváltozás esetén, emlő implantátummal kapcsolatos problémáknál illetve panaszmentes esetben szűrésként. A vizsgálatot önállóan korábban ultrahanggal talált elváltozások kontrolljára ill. kérésre végezzük. Szükség lehet azonban mammográfiás vizsgálatra ill. célzott mintavételre is.

Előkészületet nem igényel, de a vizsgálatot célszerű a ciklus első két hetében végezni (menses után 4-14 nap).

Erre a vizsgálatra jelentkezem
Nyaki nagyerek, Carotis Doppler vizsgálata

Nyaki nagyerek, Carotis Doppler vizsgálata

25.000 Ft / vizsgálat

A nyakban futó verőerek állapotát (szűkületét esetleg elzáródását) vizsgálja.

Ajánlott elvégezni stroke vagy TIA után, egyensúlyzavar, tartós szédülés, fülzúgás, látászavar esetén vagy szűrő vizsgálatként rizikó faktorok (magas vérnyomás, cukorbetegség, hypercholesterinemia, szív és keringési betegségek) fennállása esetén is. Ha korábban nyaki nagyér műtét történt kezelő orvos ajánlása szerint (féléves, éves) kontroll javasolt.

Előkészületet nem igényel, de vizsgálat előtt a nyakláncot le kell venni.

Erre a vizsgálatra jelentkezem
Végtagi vénák Doppler vizsgálata

Végtagi vénák Doppler vizsgálata

28.000 Ft / vizsgálat

Alkalmas a vénás thrombosis (szűkület illetve elzáródás) kimutatására. Alsó és felső végtag vénái egyaránt vizsgálhatóak. Képet kapunk a vénák általános állapotáról, mély és felületes vénák keringési viszonyairól, a billentyűk működéséről, azok esetleges elégtelenségéről, az áramlás sebességéről, thrombosis jelenlétéről. Korábban thrombosissal diagnosztizált paciensek esetén (félévente, évente) javasolt kontroll vizsgálat.

Előkészületet nem igényel.

Erre a vizsgálatra jelentkezem

Kérjen visszahívást,
vagy Jelentkezzen ultrahangos vizsgálatra

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.

Azonnali információt
az alábbi telefonszámon kérhet:

+36 30 545 0240

Elérhetőségeink

Amennyiben kérdése lenne, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, vagy kérje visszahívásunkat.

Cím: 1136 Budapest, Tátra u 26 I. em. 1.

Mobil: +36 30 545 0240

E-mail cím: info@neogynrendelo.hu